Hermanni Haljala ja Nicolo Mori, Entrophy Enduro Racing Team

Hermanni Haljala Betalla enduron MM-kauteen 2024

Haljala Betalla enduron MM-sarjaan 2024

Enduron MM-sarjassa kaudella 2023 E1 luokassa kilpaillut, Jämsäläinen Hermanni Haljala jatkaa Entrophy Enduro Racing Teamin kuljettajana myös vuonna 2024. Pyörämerkkinä tiimi käyttää jatkossakin Italialaista Betaa. 

– Jo alkusyksystä 2023 aloimme tiimipäällikkö Nicolo Morin kanssa keskustelemaan jatkosta ja nopeasti pääsimme tulevasta sopimukseen. 

– Itselleni on selvää, missä suurimmat kehitysaskeleet tulee ottaa kaudella 2024 ja siihen on pyritty harjoittelussa panostamaan, jota syksyn 2023 aikana on pystytty laadukkaasti tekemään. Pyörän testaamiseen tullaan käyttämään enemmän aikaa ja resursseja, mitä viime kaudella kyettiin asiaan paneutumaan, valottaa Hermanni Haljala taustaa tulevalle kaudelle.

Tavoitteet asetettu astetta korkeammalle

Kaudella 2024 Haljala lähtee E1 luokassa tavoittelemaan vähintään paikkaa viiden joukossa. 

– Edellisellä kaudella pystyin ottamaan monella osa-alueella, kuten vauhdillisesti askelia eteenpäin ja saman kehityksen uskon jatkuvan myös vuonna 2024, toteaa Haljala uuteen kauteen lähdettäessä.

–  Olemme myös tiimin ja mekaanikkona toimivan Olli Järvisen kanssa vuotta kokeneempia yhteistyössämme, joten se luo jo luottamusta tekemiseen, sanoo Haljala luottavaisena.

–  Selkeä tavoite on ottaa askel luokassa viiden joukkoon. Täydellinen onnistuminen, eli se minun PÖLJÄPÄIVÄ tarkottaisi ajamista luokassa kolmen joukkoon ja kaiken onnistuessa se on täysin realistinen sija, mitä tavoitella, Haljala kuvailee tavoitteitaan. 

–  Enduro GP:n eli yleiskilpailun puolella se täydellinen onnistuminen mitä todennäköisimmin tarkottaisi murtautumista 10 nopeimman kilpailijan joukkoon, arvioi Haljala alkavan kauden mahdollisuuksiaan.

Liity Hermannin tukijoukkoihin

Tutustu fani- ja kumppanuustuotteisiin Hermannin Kaupassa.


Tästä pääset tutustumaan