Hermanni Haljala, enduroharjoitus

Miksi yhteistyö Hermannin kanssa innostaa?

Miksi yhteistyö Hermannin kanssa innostaa?

– Mobicon lähti Hermanni Haljalan yhteistyökumppaniksi, koska haluamme tukea enduron ammattilaisuran lisäksi Hermannin tärkeää työtä kiusaamisvapaiden koulujen ja työyhteisöjen luomiseksi, sanoo yritysvalmentaja Jari Peltola Mobiconilta.

Koulukiusatusta kasvoi yrittäjä, kuljettaja enduron MM-sarjaan, sekä taistelija koulukiusaamista vastaan 

Hermannin koki peruskoulussa koulukiusaamista. Tämä oli hänelle todella rankkaa aikaa, joka johti jopa pahimmillaan itsetuhoisiin ajatuksiin. Endurosta Hermanni löysi ensin pakopaikan, myöhemmin myös kavereita ja lopulta ammatin: hänestä tuli yrittäjä, menestyvä urheilija, mutta myös esikuva ja kiusaamisen kitkemiseen keinoja tarjoava puhuja.

Hermannin kanssa yritykset voivat tehdä jotain suurempaa 

Hermanni ei ole ainoastaan MM-tason urheilija, vaan myös nuori yrittäjä. Hermanni perusti yrityksensä 17-vuotiaana mahdollistaakseen enduro-uraansa ja unelmiaan, sekä myöhemmin tarjoamaan luentoja koulukiusaamisesta. Tämä tuo yhteistyöhön Hermannin kanssa jotain merkittävällä tavalla erilaista ja suurempaa.

– Hermanni on rohkea nuori mies, joka on onnistunut kääntämään vaikeudet voitokseen ja haluaa olla kannustava esimerkki muillekin kiusatuille, kiusaajille, sivusta seuraajalle ja kaikille nuorille.

– Yhteistyö Hermannin kanssa antaa meille ja muille yrityksille mahdollisuuden tehdä yhdessä jotain suurempaa, vastuullista ja tärkeää.

– Nostamalla kumppaneina Hermannin tarinaa esiin, voimme rohkaista muita kiusatuksi tulleita löytämään oman tiensä hyvään elämään, sanoo Jari Peltola ja kannustaa muitakin yrityksiä yhteistyöhön Hermannin kanssa. 

Yhteistyö Hermannin kanssa on investointi parempaan huomiseen

Peltola painottaa, että yhteistyö Hermannin kanssa ei ole vain investointi lahjakkaaseen urheilijaan, vaan myös nuoreen yrittäjään ja yhteiskunnallisen hyvän tekijään.

– Haluamme olla Hermannin tukena ja mentorina. Samalla suosittelen muiden yritysten tukevan Hermannin tavoitteita. Helpoimmin se onnistuu jakamalla Hermannin tarinaa teettämällä tämän kaltainen kirjoitus yrityksesi uutisten joukkoon tai tarjoamalla Hermannin luento haluamallesi koululle tai työyhteisölle.

– Nämä ovat investointeja paitsi lahjakkaaseen urheilijaan, myös tulevaisuuteen, jossa koulukiusaaminen on toivottavasti historiaa.

– Hermanni tekee arvokasta työtä kiusaamisvapaiden koulujen ja työyhteisöjen puolesta, ja siinä me haluamme olla mukana. Uskomme, että yhdessä voimme saada aikaan konkreettisia muutoksia, Peltola sanoo.

Miksi yrityksesi kannattaa investoida Hermanniin

– Yhteistyö Hermannin kanssa on antanut Mobiconille mahdollisuuden tehdä hyvää. Tämän haastattelun ja artikkelin kaltainen juttu yrityksesi sivuilla tarjoaa näkyvyyttä, joka ei ole pelkästään kaupallista, vaan se on keino tehdä jotain suurempaa, Jari Peltola summaa Hermannin kanssa tehtävän yhteistyön merkityksen

Jos olet yrityksessä, joka haluaa tukea nuoren urheilijan MM-uraa ja samalla olla osa suurempaa muutosta, yhteistyö Hermanni Haljalan kanssa tarjoaa erinomaisen tilaisuuden.

Se ei ole investointi vain menestykseen, vaan investointi parempaan huomiseen, kuten Peltola asian ilmaisee.

Liitä yrityksesi osaksi tätä tarinaa

Liity osaksi arvokasta tarinaa ja yhteistyökumppaneiden verkostoa, joka tekee yhdessä jotakin suurempaa. Tutustu Hermannin tarjoamiin yhteistyömahdollisuuksiin ja valitse yrityksellesi parhaiten sopiva paketti.

Tämän artikkelin on tuottanut yhteistyössä Mobicon ja digitoimisto Digioma.