Koulukiusaamisesta selvinneen Hermannin luennot kouluille ja yrityksille

Luodaan yhdessä kiusaamisvapaita yhteisöjä ja kouluja

Hermannin tarina koulukiusaamisen voittamisesta on sydäntä lämmittävä ja rohkaiseva luento, joka valottaa nuoren Hermannin rankkaa taistelua koulukiusaamista vastaan. Hermanni avaa avoimesti sen, miten kiusaaminen vaikutti hänen elämäänsä, saaden aikaan jopa itsetuhoisia ajatuksia ja eristymistä muista.

Mutta tarina ei pääty tähän, sillä Hermanni löysi pelastuksensa endurosta ja kannustavista kavereista. Hän on nyt menestyvä enduron MM-sarjan kuljettaja ja nuori yrittäjä, joka levittää uskoa kiusaamiseen puuttumiseen, kiusaamisesta selviämiseen ja omien unelmien tavoitteluun.

Tarjoa luento valitsemallesi koululle

Osoita tukesi koulukiusaamisen kitkemiselle tarjoamalla Hermannin luento valitsemallesi koululle ja kertomalla siitä yrityksesi sivuilla ja somessa. Näin viestit yrityksesi vastuullisuudesta ja samalla kannustat muitakin yrityksiä tukemaan hyvää asiaa.

Tarjoa luento ostamalla yksi tai useampi Hermannin luento suoraan tästä verkkokaupasta.
Hermanni ottaa sen jälkeen yhteyttä ja voitte sopia milloin ja mille koululle tai yhteisölle luento tarjotaan.

1,470.00

Category

Luennot koulukiusaamisen kitkemisestä ja voittamisesta

Tehdään lasten ja nuorten koulunkäynti turvalliseksi yhdessä. Pyydä Hermanni kertomaan kokemuksestaan koulukiusattuna, siitä selviytymisestä ja keinoista lopettaa koulukiusaaminen.
Tämä sydäntä lämmittävä esitys kertoo Hermannin elämästä, joka oli täynnä rankkaa koulukiusaamista ja sen vaikutuksia. Hän taisteli itsetuhoisia ajatuksia vastaan ja vetäytyi muiden luota, kunnes löysi enduron, joka oli Hermannin pelastus. Jokaisella on omat keinonsa selviytyä.

Tilaa Hermannin luento kouluillesi tai tarjoa se yrityksesi kustantamana valitsemallesi koululle tai henkilöstöllesi.
Hermannin luennon tarjoaminen sopii yrityksille, jotka haluavat tehdä hyvää ja vahvistaa sosiaalista vastuullisuuttaan.

Näytä esimerkkiä – tarjoa Hermannin luento koululle

Kustantamalla Hermannin luennon valitsemallesi koululle, yrityksesi voi näyttää esimerkkiä ja auttaa koulujen oppilaita ja henkilöstöä tiedostamaan kiusaamisen vakavat seuraukset. Hermannin luento tarjoaa esimerkkejä, miten toimia eri tilanteissa. Näin myös henkilöstönne lapset voivat välttyä kiusaamiselta.
Luennon punaisena lankana on myös luoda uskoa kiusaamisesta selviämiseen ja omien unelmien tavoitteluun.

Hermannin inspiroivan luennon avulla voitte myös herättää keskustelua työyhteisössänne kiusaamisen vaikutuksista ja luoda entistäkin turvallisemman työilmapiirin. Yhdessä voimme rakentaa kiusaamisvapaita työyhteisöjä sekä kouluja, joissa jokainen saa olla oma ainutlaatuinen itsensä.

Tilaa Hermannin tarina -luento nyt ja osoita yrityksesi yhteiskunnallisesti tärkeitä arvoja, kuten vastuullisuutta.
Yhdessä voimme luoda paremman huomisen, jossa ei kiusata ja jokainen voi nousta voittajaksi!