Uutisartikkeli yrityksesi tuesta Hermannille

Ole osa Hermannin menestystarinaa!

Tilaa yhteistyöstänne kertova uutisartikkeli yrityksesi tai Hermannin sivustolla julkaistavaksi. Tuot näin yrityksesi esille Hermanni Haljalan urheilu-uran tukijana ja nautit vaivattomasta viestinnästä asiakkaillesi ja sidosryhmillesi. Tarina yrityksesi tuesta Hermannin MM-unelmalle luo positiivista kuvaa yrityksestäsi ja avaa ovia samanhenkisten yrityspäättäjien verkostoon.

570.00

Category

Liity Hermannin MM-unelman tukijoukkoihin

Kumppanuudesta kertova uutisartikkeli on arvokasta sisältöä yrityksesi verkkosivuille ja someen.
Voit luottaa Digioman osaamiseen asiantuntevan tekstin tuottajana, sillä Digioma on itsekin yksi Hermannin yhteistyökumppaneista. Uutisartikkeli tuotetaan julkaistavaksi yrityksesi tai Hermannin verkkosivuilla.

Voit hyödyntää artikkelia yrityksesi sivuston hakukoneoptiomoinnin tukena ja jakamalla sitä erilaisissa sosiaalisen median kanavissa. Luonnollisesti myös Hermanni jakaa yhteistä tarinaanne somessa.

Ole osa menestyvää tiimiä, joka tukee nuorta ja lupaavaa enduron MM-kuljettajaa Hermanni Haljalaa. Näytä maailmalle sitoutumisesi tavoitteellisen urheilijan tukena, vahvistaen samalla positiivista yrityskuvaa. Hermannin kumppanina olet tärkeä osa samanhenkisten ihmisten ja yritysten hienoa ryhmää.

Tuki Hermannille voi luoda yllättävän mielenkiintoisia yhteyksiä ja kaupallisia mahdollisuuksia. Lähde mukaan Hermannin menestystarinaan.

Kysy halutessasi lisätietoa artikkeleista ja niiden hyödyntämisestä sähköpostilla digioma@mobicon.fi tai soita puh. 0405 461 461 / Jari Peltola